Pressgränd 1

Pressgränd 1

Slutpris

2 995 000 kr


Vikhem— Staffanstorp

Pressgränd 1


Slutpris
2 995 000 kr

Vikhem— Staffanstorp

Nyproducerat radhus i barnvänligt område.

Tag chansen att få bli allra först med att flytta in i detta helt nyproducerat radhus med stor uteplats i sydväst!

När du kliver in möts du av en ljus och möblerbar hall Härifrån kan du se genom hela vardagsrummet och ut på andra sidan vilket bidrar till känslan av luft och rymd. I det öppna och moderna köket finns smarta lösningar och genomgående god standard, såsom praktisk köksbänk och utdragslådor. Här finns det extra utrymme med en fin sittbänk. Här är det perfekt att sitta och avnjuta en god kopp kaffe eller barnen kan sitta och äta sin frukost. Självklart fungerar själva bänken som extra förvaring. Det är härlig golvvärme på nedre plan.

Trappan till det övre planet ger ett luftigt och lätt intryck. På övre plan är det fyra rymliga rum där du själv kan välja om du vill ha tre sovrum och ett allrum eller fyra sovrum. Allrummet går att inreda som tv-rum, bibliotek, kontor eller som det perfekta rummet för att spela in egna musikvideos med kompisarna. På ovanvåningen har du även det andra badrummet där du kan njuta av ett bad i badkaret.

Trädgården vetter mot innergården mellan husen så du har god överblick över lekande barn samtidigt som förråd och plank ramar in din egna trädgård. Du har bästa solläget av alla radhusen, perfekt i sydväst och här kan du exempelvis ha en egen drivbänk för odlingar eller solstolar och parasoll. Det stora trädäcket är i direkt anslutning till huset.

Närmast trädgårdskvarteret har du Vattenparkens dammar med sina upplysta broar och mysiga cykelvägar. Dammarna fungerar som dagvattenmagasin för Vikhem och omgärdas av träd, härliga soldäck med fåtöljer och motionsslingor. Utöver Vattenparken planeras två andra parker inom området.
Om våren välkomnas du av blommor som böljar på kullarna, och vintertid lyses träden upp av ljusslingor. Här är det enkelt att känna sig som hemma.

För att läsa mer om projektet och se hur bra detta radhuset är placerat så kan ni gå in på Veidekkes projekthemsida https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/malmo/staffanstorp/vikhems-tradgardar/

Välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
5 112 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-27

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna radhus på Pressgränd såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Staffanstorp samt även på Pressgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.