Pressgränd 1 / Vikhem / Staffanstorp

Nyproducerat radhus i barnvänligt område.

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
5 112 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Pressgränd såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Staffanstorp samt även på Pressgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vikhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tag chansen att få bli allra först med att flytta in i detta helt nyproducerat radhus med stor uteplats i sydväst!

När du kliver in möts du av en ljus och möblerbar hall Härifrån kan du se genom hela vardagsrummet och ut på andra sidan vilket bidrar till känslan av luft och rymd. I det öppna och moderna köket finns smarta lösningar och genomgående god standard, såsom praktisk köksbänk och utdragslådor. Här finns det extra utrymme med en fin sittbänk. Här är det perfekt att sitta och avnjuta en god kopp kaffe eller barnen kan sitta och äta sin frukost. Självklart fungerar själva bänken som extra förvaring. Det är härlig golvvärme på nedre plan.

Trappan till det övre planet ger ett luftigt och lätt intryck. På övre plan är det fyra rymliga rum där du själv kan välja om du vill ha tre sovrum och ett allrum eller fyra sovrum. Allrummet går att inreda som tv-rum, bibliotek, kontor eller som det perfekta rummet för att spela in egna musikvideos med kompisarna. På ovanvåningen har du även det andra badrummet där du kan njuta av ett bad i badkaret.

Trädgården vetter mot innergården mellan husen så du har god överblick över lekande barn samtidigt som förråd och plank ramar in din egna trädgård. Du har bästa solläget av alla radhusen, perfekt i sydväst och här kan du exempelvis ha en egen drivbänk för odlingar eller solstolar och parasoll. Det stora trädäcket är i direkt anslutning till huset.

Närmast trädgårdskvarteret har du Vattenparkens dammar med sina upplysta broar och mysiga cykelvägar. Dammarna fungerar som dagvattenmagasin för Vikhem och omgärdas av träd, härliga soldäck med fåtöljer och motionsslingor. Utöver Vattenparken planeras två andra parker inom området.
Om våren välkomnas du av blommor som böljar på kullarna, och vintertid lyses träden upp av ljusslingor. Här är det enkelt att känna sig som hemma.

För att läsa mer om projektet och se hur bra detta radhuset är placerat så kan ni gå in på Veidekkes projekthemsida https://www.veidekkeeiendom.se/nyproduktion/malmo/staffanstorp/vikhems-tradgardar/

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.