Lyckornas väg 63

Lyckornas väg 63

Slutpris

3 500 000 kr


Bolshög— Tommarp— Simrishamn

Lyckornas väg 63


Slutpris
3 500 000 kr

Bolshög— Tommarp— Simrishamn

Avstyckad gård med högt läge i Bolshög.

Med högt läge i Bolshög kyrkby ligger denna avstyckade gård, som tagits väl omhand av samma familj sedan 40-talet. I boningshuset finns den gamla charmen bevarad med bl.a trägolv och spegeldörrar. Badrummet är moderniserat, köket är enkelt i lantlig stil med träbänkar och öppna hyllor. Det är bara entréplanet som är inrett, så det finns möjlighet att utöka boarean på det oinredda vindsloftet. Vart man än blickar ut så är det fina vyer över det lite kuperade öppna åkerlandskapet och även kyrkan.

Från innergården går en stenlagd gång ner till det gamla hönshuset som inreddes till gästhus för ca 25 år sedan. Här har man entré via veranda in till ett öppet allrum i kombination med kök. Enkelt duschrum, övre planet nyttjas som sovloft. Fina utsiktsvyer även från gästhuset.

Ytterträdgården ligger i lite sluttning med skyddande häck mot vägen, mot sydväst är det öppet vilket ger utsikt över det öppna landskapet. Hit når solen från tidig dag för att avslutas med härlig kvällssol. Det finns bl.a fruktträd, hösthallon, svarta- och röda vinbär. Rosor och stockrosor. Innergården är en stor gräsyta mot sydöst vilket också ger ett bra solläge. Precis bortom byggnaderna finns en anlagd boulebana. Tomten är 5.911 m² så det kan finnas möjlighet för djurhållning i liten skala.

Det finns två rejäla ekonomibyggnader, en av dessa en garagelänga med tre garageplatser samt ett separat förråd. I den andra längan finns en stor renoverad lokal med gjutet golv, vitputsade väggar och portar mot innergården. Perfekt utrymme att använda för verksamhet. Vidare en öppen loge med med uppgång till loft som sträcker sig över den renoverade lokalen. I västra delen av denna längan finns verkstad.

Välkommen att boka visning!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
12 759 kr/år
Tomtarea
5 911 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-08

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Lyckornas väg såldes av oss 2023-06-08. Se alla våra försäljningar i Tommarp samt även på Lyckornas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.