Blidvädersvägen 8 / Knäckekärr / Trelleborg

Enplansvilla med källare på lugna Knäckekärr

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
94/95 kvm
Driftkostnad
21 801 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Blidvädersvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Blidvädersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knäckekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ständigt populära Knäckekärr och denna enplansvilla med källare. Villan har haft endast en ägare genom åren och nu finns möjlighet för en ny familj att flytta in och trivas.

Boytan fördelar sig över kök med matplats med utgång till trädgården. Vidare nås ett rymligt vardagsrum i vinkel som kan delas av till ett extra sovrum. Två sovrum intill varandra, båda med garderober och det ena har utgång till uteplatsen. Badrummet är från byggåret.

Mycket bra ytor i källaren både för förvaring och eventuell bostadsdel. Allrummet är ett perfekt extra vardagsrum för barnen, och eventuellt kan något av de andra rummen göras om till sovrum, arbetsrum etc. Gott om plats för förvaring har man i vilket fall i källaren! Även vinden går att använda för just förvaring.

Trädgården ligger i eftersökt söderläge. Det finns en terrass invid huset och även ett växthus och litet uterum. Vidbyggt garage samt biluppställningsplats.

Knäckekärr har närhet till skola och förskola samt Vångavallen och Söderslättshallen. Gott om cykelvägar tar barnen till skola och träning.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Knäckekärr

I norra Trelleborg finns detta populära bostadsområde med villor. Här är närhet till skola, grönområde och föreningsverksamhet.

Nöje

Restaurang Södans Sportbar finns i närområdet precis som mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Vångavallen erbjuder superettanfotboll där Trelleborgs FF spelar. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort cykelavstånd.

Fritid

Gångavstånd till Östervångsparken som erbjuder motionsspår, lekplats, stort gröningsområde, pulkabackar på vintern och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner.

Kommunikation

Hållplats för stadsbuss finns i området och regionsbuss mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola finns i området. På kort cykelavstånd finns nybyggda Västervångsskolan med årskurser från förskola till årskurs 9. Söderslättsgymnasiet nås med cykel på 10 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.