Ekevägen 33 / Kyrkoköpinge / Pilevall / Trelleborg

Totalrenoverat enplanshus på populära Kyrkoköpinge! Helt Inflyttningsklart!

Slutpris
3 340 000 kr
Boarea/biarea
100/48 kvm
Driftkostnad
39 962 kr/år
Tomtarea
320 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekevägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ekevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kyrkoköpinge / Pilevall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Går du/ni och väntar på en enplansvilla på bra område som är helt inflyttningsklar? Då är detta perfekt för dig/er!
Nu presenterar vi ett av områdets finaste kaninabur!

På Ekevägen 33 finns denna otroligt fräscha och stilrena villa, där planlösningen ändrats en hel del från ursprunget vilket gett en modern planlösning med stora sällskapsytor. Kök i vitt med matplats och vardagsrumsdel intill. Här finns dörr och glaspartier från golv till tak ut mot trädgården och trädäcket i väster. Det finns 3-4 potentiella sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Samma golv i hela huset förutom sovrum ger en enhetlig känsla tillsammans med släta ljusa väggar i kombination med en fantastisk takhöjd. Helkaklat badrum med både badkar och dusch. Vilket välplanerat och funktionellt boende detta är!

Lättskött och insynsskyddad tomt i västerläge där kvällen ska avslutas. Kan det bli bättre?!
Det finns även en tillbyggnad på ca 48Kvm med ett helkaklat badrum och egen ingång som är perfekt för den egna företagaren alternativt tonårsrum!
Här är det bara att låta fantasin flöda!

Detta måste verkligen upplevas på plats.
Varmt välkomna till denna fantastiska kaninabur!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kyrkoköpinge

Bostadsområde med blandad bebyggelse.

Nöje

På 10 minuter befinner man sig i centrum som erbjuder shopping och restaurangutbud. Morgonbullarna finns att köpa på Claes Konditori och dit blir en trevlig morgonpromenad innan kaffet. Fredagspizzan köper man på Akkagrillen i området.

Fritid

Runt om området finns många olika aktiviteter. Pingvin Rugby klubb har sin verksamhet i området. Fitness Force med gym och gruppträning tar endast 5 minuter med cykel. Ridning på Kyrkoköpinge RK är verkligen något för den hästtokiga. Här finns både klubbens hästar och privata hästar.

Kommunikation

Stadsbuss 10 mot Trelleborg Centrum avgår flera gånger om dagen. Regionbuss mot Svedala avgår även den från hållplats Trelleborg Kyrkoköpinge. Trelleborg C nås med cykel på endast 10 minuter.

Familjeliv

Förskolan Örtagården finns i området. Pilevallskolan för Förskoleklass till årskurs 9 finns också i denna del av staden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.