Gränsgatan 3

Gränsgatan 3

Slutpris

1 420 000 kr


Öster— Trelleborg

Gränsgatan 3


Slutpris
1 420 000 kr

Öster— Trelleborg

Välkommen till Gränsgatan 3 (gula halvan av huset) och detta charmiga parhus med stor potential. Boarean fördelar sig över bottenplan som har hall med kapprum, kök samt vardagsrum och matrum i fil. Liten gästtoalett. På ovanvåningen finns två sovrum med garderober och en rymlig sidovind. Vind finns även över hela plan två. I källaren finns gott om utrymmen för förvaring, verkstad etc. I ett av rummen finns tvättmaskin och duschkabin. Huset är i behov av renovering både ut- och invändigt så här finns världens möjlighet att skapa sig ett hem alldeles efter egen smak. Större delen av trädgården finns på husets baksida, här hade man förr i världen även ett garage vilket är möjligt att ha igen. Även trädgården har stor potential att bli en riktig oas. Östra stranden finns på promenadavstånd.


Boarea/biarea
106/83 kvm
Driftkostnad
46 347 kr/år
Tomtarea
410 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-18

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på gränsgatan såldes av oss 2017-11-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på gränsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.