Sök Meny
Såld

Trelleborg - Centralt / Hedvägen 108 A

I en av Trelleborgs populäraste bostadsrättsföreningar, Sandmöllan, ligger denna otroligt snyggt renoverade 4:a som är omgjord till en 3:a på andra våningen med inglasad balkong i söder. Köket har inredning från Marbodal, klinkers på golvet och samtliga maskiner är från 2015. Båda sovrummen är ljusa med parkettgolv och vardagsrummet är rymligt med härligt ljus från fönster i söder och kan delas av så att det blir ytterligare ett sovrum. Badrummet är fräscht men av äldre modell och den separata toaletten är som klippt och skuren för att inreda till tvättstuga för den som så önskar. Nya gedigna innerdörrar, släta väggar, perfekt finish. En kanonlägenhet med andra ord.

Sponsrade länkar
Trelleborg / Centralt
Hedvägen 108 A
Slutpris: 1 610 000 kr
Boarea: 85,5 kvm
Avgift: 4 046 kr/mån
Driftkostnad: 202 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Hedvägen