Högalidsvägen 22A

Högalidsvägen 22A


Högalid— Trelleborg

Högalidsvägen 22AHögalid— Trelleborg

Superfin 1:a med härlig sovalkov!

Nu är det sannerligen dags att flytta hemifrån! Vi ger dig nu världens chans att flytta rakt in i denna renoverade 1:a med härlig sovalkov. Den omgjorda planlösningen ger ett fint ljus och flöde samt en rymlig känsla. Köket är både fräscht och praktiskt, du kan med enkelhet både kocka och bjuda vännerna till bords. Allrummet är lättmöblerat med smart avdelare mot sovalkoven. I alkoven ryms en 160-säng och bakom gardinen finns ett rejält utrymme för både kläder och prylar. Garderober finns även i hallen.

Badrum för den kräsne! Mycket stilsäkert renoverat, naturligtvis helkaklat och golvvärme för extra komfort. Elen är omdragen, ytskikten släta och vitmålade och i avgiften ingår både fiber och parkeringsplats. På gården nedanför finns trevlig utemiljö med grillmöjligheter. Ja, våren kommer. Håll i håll ut!

Varmt välkommen till Högalid!


Boarea
41.5 kvm
Avgift
3 729 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Högalidsvägen såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Högalidsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad