Klörupsvägen 29 A

Klörupsvägen 29 A

Slutpris

1 300 000 kr


Gula gården— TRELLEBORG

Klörupsvägen 29 A


Slutpris
1 300 000 kr

Gula gården— TRELLEBORG

Välkommen till denna välplanerade och kvadratsmarta fyrarummare på populära Gula gården. En fräsch lägenhet på tredje våningen med tre bra sovrum, badrum och gästtoalett. Förvaringsmöjligheterna är väl genomtänkta och den inglasade balkongen i västerläge erbjuder ett mysigt extrarum.
Från hallen nås två sovrum som rymmer dubbelsäng och garderob. Vidare in finns köket som har vita luckor, ek bänkskiva, rostfria vitvaror och en bra matplats med plats för 6 personer. Intill finns det väl tilltagna badrummet som inom kort kommer genomgå en renovering i föreningens regi. I badrummet finns plats för tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås det tredje sovrummet som även detta har plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet har samma genomgående parkettgolv som övriga lägenheten och har plats för soffa och matrumsmöblemang för den som önskar. Utgång till balkongen är från vardagsrummet och här kan mysiga kvällar med kvällssol spenderas.
Ett trevligt område med generösa ytor för såväl stora som små. Söderslättshallen, Östervångsstadium och Vångavallen ligger på kort gångavstånd där diverse sporter utövas. Mysiga promenadstråk finns i Östervångsparken precis intill och centrum nås på 15 minuter.


Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 182 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-12

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på klörupsvägen såldes av oss 2018-01-12. Se alla våra försäljningar i TRELLEBORG samt även på klörupsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.