Östra Förstadsgatan 33

Östra Förstadsgatan 33

Slutpris

4 025 000 kr


Öster— Trelleborg

Östra Förstadsgatan 33


Slutpris
4 025 000 kr

Öster— Trelleborg

Kedjehus med gångavstånd till Östra Stranden

Välkommen in till detta mycket välskötta hus i 1 1/2-plan. Här är boytan 124 kvm och fördelar sig på en ljuvlig bottenvåning med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matrum. Det ljusa köket har gott och förvaringsmöjligheter och fönster med utsikt mot trädgården. Det vinterbonade uterummet med terrakottagolv och golvvärme kompletterar vardagsrummet perfekt med härlig yta och stora fönsterpartier att vika till sidan när sommarsolen visar sig. Från tvättstugan når man hobbyrummet som tidigare varit förråd och garaget för en bil. Det finns en toalett på bottenvåningen och helkaklat badrum med dusch på ovanvåningen och bastu mittemot. En trappa upp finns också båda sovrummen. Ett av dem har tidigare varit delat till två och kan enkelt bli så igen. Vill du bo med gångavstånd till hav och strand och ändå nära stan och tågstationen ? Då är detta det perfekta huset för dig !


Boarea/biarea
124/48 kvm
Driftkostnad
27 878 kr/år
Tomtarea
365 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-02-15

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Östra Förstadsgatan såldes av oss 2022-02-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Östra Förstadsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.