Stubbvägen 6

Stubbvägen 6

Slutpris

5 300 000 kr


Västervång— Trelleborg

Stubbvägen 6


Slutpris
5 300 000 kr

Västervång— Trelleborg

1 plansvilla om 138 kvm med garage

Representativ och stilren enplansvilla med inglasat uterum och garage. Villan är byggd 2004 och ligger i ett lugnt område på en återvändsgata. Husets entré är pampig med sina pelare och vackra spröjsade fönster. Här finns ett stort vardagsrum som är öppet upp i nock. Från vardagsrummet kommer man ut till uterum och vidare ut till stenlagd uteplats i sydväst samt till trädgården. I allrum som såväl i kök finns trevligt burspråk som ger extra plats och underbart ljus. Köket har en praktisk köksö med spishäll och fläkt samt matplats. Det finns ett större sovrum med egen klädkammare och ytterligare ett sovrum och planlösningen kan enkelt göras om så det blir upp till fyra sovrum, för den som önskar. Badrummet är helkaklat med dusch och även den separata toaletten är helkaklad. Garaget når man direkt via tvättstugan. Här bor man med närhet till buss, natur, och populär skola med klasser från F-9. Välkommen in !


Boarea/biarea
138/52 kvm
Driftkostnad
39 702 kr/år
Tomtarea
745 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-07-09

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Stubbvägen såldes av oss 2024-07-09. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Stubbvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.