Rönnbärsvägen 9

Rönnbärsvägen 9

Slutpris

5 300 000 kr


Vejbystrand— Ängelholm

Rönnbärsvägen 9


Slutpris
5 300 000 kr

Vejbystrand— Ängelholm

Fin familjevilla i idylliska Vejbystrand!

Riktigt fin och trevlig familjevilla belägen i mysigt område i Vejbystrands barnvänliga och lugna kvarter. Huset är beläget på en återvändsgata i ett mycket populärt område. På promenadavstånd når du skola, restauranger, livsmedelsbutik, hamnen, Vejby IP och havet.

Här finns 157 kvm att sprida ut familjen på, med hela fyra sovrum, ett härligt kök som bjuder in till umgänge och matlagning, vardagsrum och uterum att bjuda in gästerna till. Det finns också ett arbetsrum med egen ingång, kanske kan detta bli ett tonårsrum. Bilen parkerar ni enkelt invid huset på en rymlig uppfart med plats för flera bilar eller i garaget. På baksidan finns insynsskyddad trädgård med gräsmatta med gott om plats för lek.

Vejbystrand är en mysig och naturskön liten by som ligger vid Skäldervikens kust mellan Ängelholm och Båstad. Byn blommar ut på sommaren med liv och rörelse på stranden och i hamnen som även erbjuder två restauranger. Ett fantastiskt åretrunt boende med det lilla extra som erbjuder det mesta. Här finns vackra sandstränder, en småbåtshamn, två grundskolor, flera förskolor, ICA affär, en veterinärklinik, frisör samt restauranger mm. Goda bussförbindelser och Barkåkra tågstation ligger i närheten för tågpendlarna.

För den som kan tänka sig vänta med inflyttningen finns möjlighet att bli den lyckliga ägaren till denna fantastiska villa redan nu. Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för mer info!


Boarea/biarea
157/14 kvm
Driftkostnad
48 390 kr/år
Tomtarea
741 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-23

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Rönnbärsvägen såldes av oss 2022-08-23. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Rönnbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.