Hovgatan 75

Hovgatan 75

Slutpris

7 200 000 kr


Vellinge

Hovgatan 75


Slutpris
7 200 000 kr

Vellinge

Attraktiv enplansvilla som andas lyx!

Välkommen till en attraktiv enplansvilla byggd 2021 med social planlösning öppet i nock med den stora härliga kaminen i centralt blickfång. Stora fönsterpartier med utgång till trädgården i flera väderstreck samt fin utsikt över allmänningen och åkrarna. Huset andas nytt där ägaren har gjort smakfulla tillval såsom ljust vitpigmenterat ekgolv, stor braskamin från Contura, spotlights i kök och badrum samt up-lights i vardagsrum och matplats. Skjutdörrsgarderob i hall och klädkammare med inredning från Elfa. Uppgraderat kök med granitbänkskiva, uppgraderade vitvaror och vinkyl samt köksinredning med lådor och integrerade handtag. Huset har smart belysning från Plejd.

Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum i vinkel. Tre rymliga sovrum som kan bli fyra, två helkaklade badrum smakfullt inredda med grå kakel och klinker, det ena med badkar och det andra med dusch. Allrum förbinder de två mindre sovrummen perfekt som barnens TV-rum. Det stora sovrummet har egen klädkammare med platsbyggd inredning från Elfa.

Trädgård i söder- och västerläge med stor uteplats i gjuten betong med utgång från vardagsrum/matplats där en del av betongplattan är isolerad förberedd för uterum. Framsidan har gjutna betonggångar, planteringslådor med stenmur, singel och betongplattor som övergår i en mindre uteplats på östra sidan med morgonsol och utgång från vardagsrummet. Odlingslådor i ena hörnet av trädgården som är omgärdade av singel. Stor gräsmatta där det tex finns plats för pool. Stort garage och carport om totalt 75 kvm med gjuten betongplatta hela vägen ut till gatan. Laddbox finns installerad.

Välkomna på visning!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
50 441 kr/år
Tomtarea
1 020 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Hovgatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Hovgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.