Mejerigatan 16 / Vellinge

Litet parhus (höger halva av huset) med moderniseringsbehov beläget i centrala Vellinge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
ca 68/40 kvm
Driftkostnad
27 735 kr/år
Tomtarea
429 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna parhus på mejerigatan såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på mejerigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Mejerigatan 16, beläget precis bakom centrum i Vellinge, finns ett mysigt litet parhus med moderniseringsbehov nu till försäljning. Huset har ett stort vardagsrum, kök och badrum på bottenvåningen samt sovrum på ovanvåningen. Trädgården är insynsskyddad och belägen på baksidan av huset, här finns uteplats, gräsmatta samt fruktträd. Det finns även en förrådslänga i trädgården med garage, pannrum, gästrum, tvättstuga och förråd. Perfekt för en person eller ett par som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten