Olivehällsvägen 30

Olivehällsvägen 30

Slutpris

4 925 000 kr


Strängnäs

Olivehällsvägen 30


Slutpris
4 925 000 kr

Strängnäs

Välkomna till detta fina boende med bra läge i Strängnäs. Här möter man en genomgående ljus interiör och en tilltalande planlösning som bjuder på härliga sällskapsytor och sovrum som rymmer den stora familjen. Golvvärme på hela entrè planet förutom tvättstugan och torkrummet.

På entré planet finner man tre sovrum, WC, fin bastu med relax, tvättstuga och torkrum. Två av sovrummen är mycket rymliga och har plats för dubbelsäng, det tredje har plats för säng och skrivbord.

På övre planet möter man först ett mycket fräscht och ljust kök med fina arbetsytor. Köksö med förvaring, vitvaror från välkända leverantörer i rostfri design. Matplats för 6-8 personer. Utgång till baksidans uteplats. Ett kök för den som gillar att laga mat!

Stort härligt vardagsrum med ljusa väggar och parkett på golvet. Tillsammans med köket så är detta husets givna samlingsplats där man gärna umgås med familj och vänner. Fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här finns även plats för matsalsdel. Infälld kamin som både värmer och höjer mysfaktorn.

Vidare så finner man ett sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord och ett helkaklat badrum.

På baksidan av tomten med utgång från köket hittar man en stor uteplats där en stor del är under tak. En perfekt plats för sköna grillkvällar och middagar.

Närhet till skolor, förskolor och Strängnäs resecentrum tar dig till Stockholms Central.

Välkomna på visning av ett boende som upplevs bäst på plats!


Boarea/biarea
170/40 kvm
Driftkostnad
53 500 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Såld
2022-05-17

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Olivehällsvägen såldes av oss 2022-05-17. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Olivehällsvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.