Brukskvarnsallén 4

Brukskvarnsallén 4

Slutpris

1 950 000 kr


Läppe— Vingåker

Brukskvarnsallén 4


Slutpris
1 950 000 kr

Läppe— Vingåker

Ca: 100 kvm verkstad och timmerhus med 4 rum och kök, intill Hjälmaren

Unik möjlighet att köpa en fastighet till ditt företag och samtidigt en villa intill som kan bli ett fint boende med gångavstånd till badplats i Hjälmaren. Verkstaden och villan står på varsin fastighet, förslagvis köps de tillsammans för att bedriva verksamhet hemmavid.

Villan är ett gediget timmerhus med en luftig och trevlig planlösning där alla ytskikt är i behov av renovering. Källarvåningen har en klassisk gillestuga och många goda förvaringsutrymmen. På villans fastighet står också ett kallgarage. Tomten har en porlande bäck och i skrivandets stund är vitsipporna i full blom runt om.

Verkstaden om ca: 100 kvm byggdes 1992 och har 4 meter i takhöjd, el-porten är 3,6 meter hög. I verkstaden finns ett modernt badrum med klinkergolv, kakel och dusch. Även här finns ett kallgarage intill. Mellan byggnaderna finns det mycket yta för uppställningsplats.

Från fastigheterna är det gångavstånd till camping och badplats i Hjälmaren, bredvid infarten finns busshållsplats. Med bil är det 12 minuter till Vingåker och 35 minuter till Örebro.

Säljs med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
112/110 kvm
Driftkostnad
39 643 kr/år
Tomtarea
1 980 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Brukskvarnsallén såldes av oss 2023-09-07. Se alla våra försäljningar i Vingåker samt även på Brukskvarnsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.