Ardennervägen 2 M

Ardennervägen 2 M

Slutpris

5 500 000 kr


Svinninge— Åkersberga— Österåker

Ardennervägen 2 M


Slutpris
5 500 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker

Parhus i New England stil med villakänsla och stor altan i perfekt solläge!

Välkommen till denna bostadsrätt i parhus med Bullerbykänsla i populära Hästängsudd. Huset är byggt i "New England-stil" med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa altaner.

Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till stor altan. Helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré och möjlighet till att göra ytterligare ett sovrum/arbetsrum på entréplan. För extra värme och mysfaktor finns även en braskamin installerad. På övre plan finns ett trevligt allrum och tre sovrum. För den stora familjen finns även här möjlighet att göra allrummet till ett extra sovrum. Lyxigt master bedroom med walk-in closet. Helkaklat badrum och ytterligare en klädkammare/sovrum/förråd eller arbetsrum för den som önskar. Detta fantastiska hem har en varm och härlig atmosfär som passar både den lilla eller stora familjen.

Den rymliga altanen har ett perfekt solläge och gott om plats för vänner och familj att avnjuta en härlig grillmiddag.
Till bostaden ingår ett förråd i fristående förrådsbyggnad utomhus. Parkeringsplats precis utanför dörren med möjlighet till elbilsladdning.

I Hästängsudd bor du med direkt närhet till havet och skärgården. På promenadavstånd finns flertalet badplatser, båtbryggor och grönskande områden. Ett stenkast bort finns idrottsplats med fotbollsplan och lekpark, där det även anordnas stort midsommarfirande varje år.

På kort gångavstånd finns busshållsplats där buss 683 går till Åkersberga C eller till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikationer vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms Östra samt Vaxholm. I Rydbo, Täljö eller Åkers Runö finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. Med bil tar du dig på ca 30 min till Stockholms innerstad och ca 15 min till Täby Centrum .

Längs med Svinningevägen finns Svinninge Thai Food och en obemannad 24SJU butik. För ett större utbud är det Arninge eller Åkersberga som är närmast med ett brett utbud av butiker och service. I området finns familjedaghem och två förskolor, förskolan Skåvan och den nybyggda friluftsförskolan Svartgarn som endast ligger ett stenkast bort. För skolverksamhet är det Rydbo skola (F-3), Rydbo Friskola (F-6) eller Fredsborgskolan (F-9) som är närmast.

Välkommen till Svinninge - landet nära stan!


Boarea
ca 150 kvm
Avgift
7 911 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Österåker

Denna parhus på Ardennervägen såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Ardennervägen.

Boka värdering

Lina Öhrström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.