Brahevägen 9

Brahevägen 9


Rydbo— Åkersberga— Österåker

Brahevägen 9Rydbo— Åkersberga— Österåker

Charmigt radhus i populära och natursköna Rydbo!

Välkommen till detta charmiga radhus om 70 kvm i populära Rydbo.
Här bor man i ett mycket attraktivt område med naturen runt husknuten samt med promenadavstånd till buss och tåg.
Bostaden passar utmärkt till den lilla barnfamiljen eller par som önskar bo i lugnt och fridfullt område med närhet till skog och natur.

Bostaden är i ett plan med två bra sovrum, vardagsrum med utgång till den trevliga uteplatsen, badrum, kök med plats för matbord och stolar samt tvättstuga som även den har utgång till uteplatsen.

Trädgården som ligger i sydvästläge är lättskött och har alla möjligheter för att skapa en mysig atmosfär. Det höga läget gör att man också får en vacker vy över Rydbos trädtoppar. På framsidan finns två utomhusförråd med bra förvaring samt ett förråd på baksidan.

I Rydbo bor man med känslan av att vara på landet men med bra kommunikationer att ta sig till det mesta. På gångavstånd från huset finns busshållsplats som enkelt kan ta dig till både Vaxholm, Åkersberga och Arninge. Rydbo tågstation ligger även den på promenadavstånd där Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på 30 min eller till Täby Centrum på 11 min. I området finns både förskolor och skolor. Närmsta matbutik, apotek, gym etc finns i Arninge. Förutom all skärgård som ligger på behagligt avstånd så kan man på sommaren ta sig en promenad till Rydbos kalkbrott för ett svalkande dopp i badsjön.

Besiktningsprotokoll finns under filer och länkar.

Varmt välkommen till denna bostad med perfekt läge och där man har chans att sätta sin alldeles egna prägel!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
23 169 kr/år
Tomtarea
266 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Österåker

Denna radhus på Brahevägen såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Brahevägen.

Boka värdering
Lina Öhrström
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad