Hästängsuddsvägen 8 G

Hästängsuddsvägen 8 G

Slutpris

2 850 000 kr


Svinninge— Åkersberga— Österåker

Hästängsuddsvägen 8 G


Slutpris
2 850 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker

Minivilla av Myresjöhus med New England stil & stor terrass med havsnära läge i populära Svinninge!

Varmt välkommen till en exklusiv minivilla byggd 2018 med New England stil i populära Svinninge! Här bor du problemfritt i en påkostad bostad med havsnära läge i lummiga villakvarter. Bostaden har kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet, fantastiska fönsterpartier och två utgångar till den stora terrassen, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt rymligt sovrum och loft som kan fungera som ett ytterligare sovrum alternativt kontor eller tv-rum. Terrassen är om cirka 25 kvm och ligger mot den välskötta trädgården. Tillhörande bostaden finns 3 parkeringsplatser och 2 förråd, varav ett är värmeisolerat.

Beläget i lugna kvarter med några minuters promenad till fina bad- och båtplatser samt goda kommunikationer precis utanför ytterdörren. Även förskola finns i området.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen!


Boarea/biarea
ca 50/4 kvm
Avgift
2 754 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-15

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Hästängsuddsvägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Hästängsuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.