Hästängsuddsvägen 22B

Hästängsuddsvägen 22B

Slutpris

4 000 000 kr


Svinninge— Åkersberga— Österåker

Hästängsuddsvägen 22B


Slutpris
4 000 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker

Nu har ni möjlighet till en fantastisk tomt nära havet i idylliska Svinninge!

Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömhem nära havet. Tomten är belägen i rofyllda Hästängsudd och har ca 300 meter till vattnet.
Tomtens utsökta sydväst läge gränsar till fotbollsplanen där det även brukar firas midsommar och andra roliga aktiviteter under sommaren.

Enligt detaljplanen som ger dig möjlighet till en byggyta för huvudbyggnad om 10 % av tomtstorlek, i max två plan med total höjd på 7 meter.
Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader om max 80 kvm uppföras varav den största får vara maximalt 50 kvm, mer information finner ni i bilagan detaljplan.

Beläget i barnvänliga kvarter med några minuters promenad till fina skogsområden samt goda kommunikationer bara 30 minuter ifrån Stockholm.
Buss 683 tar dig på 4 minuter till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikation vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms östra samt Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär.

I Svinninge hittar du den populära Svinninge Thai Food, Skåvan som är en privat förskola samt en mängd av olika härliga badplatser.
På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service.

Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård. Bara några minuters promenad till natur, bad- och båtplats.

Välkommen till Svinninge - landet nära stan!


Driftkostnad
466 kr/år
Tomtarea
1 418 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÖSTERÅKER SVARTGARN 2:680
Såld
2021-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.