Husbyvägen 38

Husbyvägen 38

Slutpris

5 050 000 kr


Hagbyhöjden— Åkersberga— Österåker

Husbyvägen 38


Slutpris
5 050 000 kr

Hagbyhöjden— Åkersberga— Österåker

Välbelägen 2-plansvilla med 4 sovrum, bastu och kakelugn

Välkommen till denna trevliga och moderna 2-plansvilla från Eksjöhus om 144 kvm med fyra sovrum, vardagsrum med kakelugn, uteplats i bästa sydvästläge och carport i anslutning till entrén. Huset är uppfört 2002 och ytskiktsrenoverat 2018. Genomgående ekparkett och högt i tak är bara några av detaljerna som gör det extra trivsamt. Huset är byggt i två plan och övre plan rymmer tre sovrum, allrum och badrum med bastu, samtidigt som nedre plan innehåller sociala ytor som vardagsrum och kök. På nedre plan finns också ytterligare ett sovrum samt tvättstuga. Nedre plan värms genom behaglig golvvärme och på övre plan sitter radiatorer. Vid entrén parkerar ni bilen i carport och här finns även två förråd, varav ett är stort och varmbonat, innehållande exempelvis centraldammsugarenheten.

Fastigheten är belägen i lugnt läge och ligger i ett i princip trafikfritt område längst in på återvändsväg. Här bor du med närhet till såväl skola och förskola som till stockholms skärgård och fina naturområden. Du bor även nära golfbana, Åkersberga centrum och fina kommunikationer. Med Roslagsbanan är du inne vid Stockholms östra på ca 35 minuter tex.

Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!


Boarea/biarea
144/9 kvm
Driftkostnad
31 873 kr/år
Tomtarea
322 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Husbyvägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Husbyvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.