Knipvägen 90 / Margretelund / Åkersberga / Österåker

Smakfullt renoverat Radhus i populära Margretelund

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
24 412 kr/år
Tomtarea
197 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Knipvägen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Knipvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Margretelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta perfekt planerade radhus i populära och barnvänliga Margretelund. Här erbjuds du ett komplett hem med gott om förvaringsmöjligheter, välplanerade rum samt en trädgårdstomt i bra placerat solläge. Köket som ligger i anslutning till matsal och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge för hela familjen. Huset är fördelat på två plan med 4 sovrum, två badrum, ett allrum, kök samt vardagsrum med utgång till trädgårdstomten som erbjuder lekyta för barnen och odlingsmöjligheter för den som önskar.
Planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet till ytterligare ett sovrum, perfekt för den lilla som den stora familjen. På övre plan möts vi av ett fantastiskt ljus tack vare det perfekt placerade fönstret mot härlig grönska.
I Margretelund bor du med närhet till skola, förskola, idrottsplats, friluftsliv, kommunikationer, badplatser samt matbutik.
Busshållplatsen som ligger i nära anslutning till bostaden tar dig direkt till Humlegården, optimalt för dig som pendlar till Stockholms innerstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.