Leo Sundbergs väg 8 / Åkersberga / Österåker

Milsvid havsutsikt - Ogenerat läge - Beläget i sydväst

Slutpris
7 700 000 kr
Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
39 554 kr/år
Tomtarea
1 308 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Leo Sundbergs Väg såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Leo Sundbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Leo Sundbergs Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Leo Sundbergs väg 8 och detta vinkelhus med en totalyta om ca 280 m² och fyra sovrum.

Entréplan huserar med stora sällskapsytor och den fulla takhöjd som mäter från golv enda upp till nocken i det kombinerade vardagsrummet och matsalen ger bostaden en unik karaktär. Det blir förstås inte sämre av att rummets hela södervägg har stora fönsterpartier och en enastående utsikt över nejden, Östersjön och vidare mot horisonten. För de kalla dagarna kan ni värma er framför den vackra kakelugnen i det kombinerade vardagsrummet och matsalen. I anslutning till vardagsrummet finns en altandörren som tar er vidare ut på den fantastiska uteplatsen belägen med hänförande utsikt i bästa sydväst läge. Utsikten över nejden och vidare över havet skapar en känsla av ett eget örnnäste. På entréplanet finns också ett stort kök med separat matplats, tre ordentliga sovrum samt ett badrum.

På nedervåningen finns en egen entré. I direkt anslutning till den finns ett tilltaget allrum med intilliggande pentry samt bostadens fjärde sovrum. Planlösningen är perfekt för er med äldre barn som kan husera ostört där nere men gör det också möjligt att hyra ut delar av nedervåningen eller att använda som ett stor hemmakontor. Vidare erbjuder nedervåningen ett helkaklat badrum med dusch, ett SPA-rum med badkar och och utgång till bostadens andra uteplats, tvättstuga, vinkällare, ett snickarrum samt massvis av förvaringsmöjligheter via flertalet klädkammare.

Fastigheten erbjuder en ogenerad tomt om 1 308 m² belägen med ett lugnt läge på en höjd. Plana gräsytor samsas med vackra stenläggningar, kala klippor och uteplatser.

Varmt välkommen till ett hus med ett svårslaget läge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.