Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Kolarängen / Kolarängsvägen 10

Villa på hörntomt i lugnt läge vid återvändsgata

Denna välskötta 1 ½-plans villa om ca 160 m² fördelat på 6 rum och kök, varav 4–5 sovrum inbjuder till social samvaro såväl ute som inne. Stort socialt kök, två helkaklade badrum samt ett härligt spabad på baksidan av huset med tillhörande loungedel. Fristående gäststuga med altan på baksidan i högt läge med vidsträckt utsikt. 150 meter till bad- och fiskesjö, naturreservat med cykelavstånd till skolor och förskolor. En kortare promenad till mataffär vid Älta gård samt goda busskommunikationer in mot stan.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Kolarängen
Kolarängsvägen 10
Slutpris: 7 550 000 kr
Boarea: 160 kvm
Driftkostnad: 42 048 kr/år
Tomtarea: 941 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Kolarängsvägen