Lobeliavägen 3

Lobeliavägen 3

Slutpris

3 450 000 kr


Älta— Nacka

Lobeliavägen 3


Slutpris
3 450 000 kr

Älta— Nacka

Hörnlägenhet med uteplats med sol från förmiddag till kväll!

Hörnlägenhet med uteplats med sol från förmiddag till kväll!

- Barnvänligt område med flertalet förskolor
- Öppen planlösning med kvalitativa materialval
- Nyproducerad 2016/2017

Varmt välkomna till Lobeliavägen 3, en härligt planerad trea med uteplats med sol från förmiddag till kväll! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två bra sovrum. Tack vare gavelläget blir lägenheten ljus och härlig, då det är ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostadens kök mycket fint kök från Vedum med integrerade vitvaror. Här finns stora arbetsytor och alla faciliteter som önskas i ett kök, ni kan laga mat och umgås utan att trängas och samtidigt vara delaktiga socialt i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås balkongen med härligt solläge och grönska precis utanför. Bra förvaring tack vare flertalet garderober i hallen, klädkammare och även sovrummet har ett flertal garderobssektioner.

Brf Livia är en äkta bostadsrättsförening. Mycket trevlig entré med hotellkänsla och postboxar. I föreningen finns 68 lägenheter, alla upplåtes med bostadsrätt. Ett förråd tillhör bostadsrätten vilket är beläget i källarplanet. I källarplanet finns även ett rymligt cykelförråd. Föreningen byggde fastigheterna Älta 36:327 och 35:328 under 2016. Marken till fastigheterna innehas med tomträtt. Föreningens mark innehas med tomträtt. Avtal för ny tomträttsavgäld ska tecknas under våren 2023. Den nya avgälden kommer gälla from maj 2024.

Ni bor i lugna kvarter med Hedvigslundsparken precis intill och närhet till både matbutiker och förskolor/skolor. Parken har fina promenadstråk, stora gräsytor och lekplats för barn i alla åldrar. I Älta erbjuds förutom vacker natur och flertalet badsjöar även bollplaner, tennisplaner och Ishall. I närområdet finns flera förskolor och skolor. Smidiga kommunikationer till b.la Gullmarsplan och även Stockholms central når bara minuter från bostaden. Älta är perfekt för den som vill bo nära skog och natur men på behagligt avstånd från storstadslivets puls.


Boarea
66 kvm
Avgift
5 230 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
0 av 3
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lobeliavägen såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lobeliavägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.