Eldsbergagränd 23

Eldsbergagränd 23

Slutpris

2 740 000 kr


Älvsjö / Östberga— Alvsjö— Stockholm

Eldsbergagränd 23


Slutpris
2 740 000 kr

Älvsjö / Östberga— Alvsjö— Stockholm

Funktionellt renoverad 3rok om 83kvm till salu!

- Familjebostad
-- Två badrum
- Rymliga ytor
- Inglasad balkong
- Goda kommunikationer
- Bra förening
- Nära promenadstråk och grönska


Välkommen in i denna mysiga 3rok om 83 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en charmig och hemtrevlig bostad vars ytor disponeras på ett optimalt sätt.

Till lägenhetens höjdpunkter hör ett funktionellt, renoverat och trevligt kök från 2021 med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrum är renoverat 2018 och tvättmaskin & torktumlare är nya från 2020 i övrigt har man också satt in golvvärme i badrummet. Vardagsrummet har ljusa väggar och erbjuder plats för soffa och matgrupp och har utgång till den stora inglasade balkongen!


På Eldsbergagränd får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort ligger Årstafältet med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Inom Östberga finner du en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner du en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc. Östbergaskolan har bland annat fått flera fina priser de senaste åren. Under 2018 öppnade man även upp kulturhuset och biblioteket vid torget som då har blivit ett jättelyft för hela Östberga.

Kontakta mig för mer information! Tack på förhand 070-017 39 06!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 114 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-01-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.