Blackensvägen 3B, 2 tr

Blackensvägen 3B, 2 tr

Slutpris

4 310 000 kr


Gamla Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

Blackensvägen 3B, 2 tr


Slutpris
4 310 000 kr

Gamla Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

Möjlig mini 4:a högst upp i huset i helt fritt, insynsskyddat och soligt läge!

Högst upp i huset med en härlig balkong i helt fritt och insynsskyddat läge med eftermiddags-och kvällssol. Från köket och det generösa sovrummet möts du här av en harmonisk och insynsskyddad utsikt över villaidyllen i Gamla-Älvsjö. Genomgående planlösning med rikligt ljusinsläpp i två väderstreck. Det större sovrummet har även en gigantisk walk-in-closet för extra riklig förvaring som lätt kan göras om till en extra sovplats alternativt arbetsrum. Köket är av en högre standard med rejäla arbetsytor och exklusiva materialval. Här har du även ett vackert burspråk invid matplatsen för fin utsikt över området. Utöver detta bjuder lägenheten genomgående fina ytskikt och välbevarade golv. I hall ligger ett praktiskt och skyddande stengolv för de lite mörkare vintermånadernas blöta skor. P-plats med el finns att hyra för endast 250 kr/månad. Hiss finns i huset! Mycket bra läge med närmaste mataffär i huset intill och en kort promenad bort finner du ett brett utbud av affärer, restauranger, banker, gym, konditorier samt goda kommunikationer med Pendeltåg och flertalet bussar. Intill de centralare delarna tar det ca 10 min med pendeltåg.

Kort sagt detta är en lägenhet man bara inte får missa.

Välkommen hem!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 685 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Blackensvägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Blackensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.