Elkabelgatan 1 / Älvsjöstaden / Älvsjö / Stockholm

Högt läge & exklusiva tillval!

Slutpris
2 925 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 046 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elkabelgatan såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Elkabelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjöstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt, eftermiddagssoligt läge ligger denna kanonfina 2:a som försetts med över 30 tillval som gör lägenheten exklusiv långt över traditionell standard. Här möts du av kök och vardagsrum i helöppen planlösning och med utgång till balkong i eftermiddagssoligt läge. Rymligt sovrum som, när dubbelsängen är på plats, lämnar utrymme över för extra förvaring . Ett grymt snyggt badrum med stor duschplats med regndusch, tvättställ i kommodskåp samt egen kombi-tvättmaskin. Läget är perfekt i brf Entrékvarteret som är den förening i nya Älvsjöstaden som ligger närmast pendeltåg, bussar samt centrum med affärer, caféer och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.