Gripsholmsvägen 9

Gripsholmsvägen 9

Slutpris

11 500 000 kr


Älvsjö-Örby Slott— Älvsjö— Stockholm

Gripsholmsvägen 9


Slutpris
11 500 000 kr

Älvsjö-Örby Slott— Älvsjö— Stockholm

I det som en gång i tiden var den gamla slottsträdgården till Örby slott finner man denna faluröda 1 1/2- plans villa med källare ursprungligen uppförd 1923. Omgivningarna och läget för oavkortat tankarna till svunna tider och berättelsen om barnen i Bullerbyn. Det charmiga huset, som är uppfört i ett och ett halvt plan med hel källare är mycket väl underhållet och kärleksfullt omhändertaget. Huset är perfekt planerat med samtliga umgängesytor på entréplan med bl.a. stort bond-kök, vardagsrum med ståtlig fungerande kakelugn, Tv-rum och en gästtoalett. Övervåningen är husets privata plan som rymmer 4 sovrum, separat duschrum och separat toalett. I källaren finns stort sällskapsrum, badrum, tvättstuga, vinkällare samt vedeldad bastu med separat dusch. Denna soliga idyll är omgärdad av en lummig och insynsskyddad, friköpt tomt om 816 kvm med spabad på den trädäckade altanen, potatisland, äppelträd, syrenberså, pallkragar och en liten putting-green för golfaren. Det finns även lekstuga, förråd och carport samt flertalet uteplatser i trädgården på såväl stenlagda som trädäckade ytor. Detta är verkligen en villa att längta hem till för alla i familjen! Stadsdelen Örby Slott är ett omtyckt och trivsamt villaområde mellan Stureby och Älvsjö och ligger fågelvägen bara ca 6 km från T-centralen. Här bor man med närhet till både idrottsplatser och grönområden samtidigt som man med väldigt bra kommunikationer tar sig till Stockholm City på under 20 minuter (T-bana är planerad). Knappt två minuters promenad från bostaden finns Örby slotts idylliska slottspark som är väldigt uppskattad av både små och stora, oavsett om du vill avnjuta en picknick i solen eller utöva motion.


Boarea/biarea
119/70 kvm
Driftkostnad
70 850 kr/år
Tomtarea
816 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna villa på Gripsholmsvägen såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gripsholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.