Guldregnsbacken 22

Guldregnsbacken 22

Slutpris

8 505 000 kr


Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Guldregnsbacken 22


Slutpris
8 505 000 kr

Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Bästa läge & effektiv planlösning

Med sina, upp till 5 sovrum erbjuder denna mycket funktionella enplansvilla med källare ett boende med mycket bra läge i trivsamma kvarter och med gångavstånd till T-banan i Fruängens centrum. Här bor du på en relativt plan, soldränkt och friköpt tomt med lekvänlig gräsmatta och med stor terrass i perfekt s/v-läge mot eftermiddags- och kvällssolen. Ursprungshuset är byggt 1954 och är senare tillbyggt 1961. Här möter du ett effektivt planerat hus som sedan det byggdes varit i samma ägares hand vilket innebär att mycket av den ursprungliga charmen finns bevarad. På husets entréplan möts du av ett trivsamt kök med matplats intill fönster, ett lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till den mycket soliga, idag inglasade terrassen, möjlighet till 4 sovrum i varierande storlekar samt ett duschrum med wc, renoverat 2018. I källaren erbjuds möjlighet till ytterligare ett eller möjligtvis två sovrum. I källaren finns även tvättstuga/pannrum samt förråd och ett hobbyrum. Intill huset finns ett rymligt garage med fjärrstyrd portöppning. Området är trivsamt lugnt och barnvänligt och består till stor del av mindre och mellanstora hus vilka i stor utsträckning bebos av barnfamiljer vilka bidrar till en trivsamt lantlig bullerbykänsla. På promenadavstånd ligger den vackra Långbroparken med sina böljande gräsmattor, fina promenadvägar samt populära Långbro värdshus. På kortare gångavstånd ligger även anrika Herrängens gård med restaurang och café i fin miljö, inte långt från Långsjöns vatten. På cykelavstånd ligger strandbadet vid Långsjön – ett mycket populärt bad som passar även de lite mindre barnen. Under vinterhalvåret plogas en skridskobana på sjön. Välkommen på visning av ett hus som med dess, de bästa förutsättningarna, kan bli precis så bra som du vill ha det!


Boarea/biarea
98/83 kvm
Driftkostnad
46 000 kr/år
Tomtarea
786 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Guldregnsbacken såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Guldregnsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.