Herr Göstas väg 14 / Gamla Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Renoveringsmöjlighet av tidig 20-tals villa i gamla Älvsjö

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
207/28 kvm
Driftkostnad
45 594 kr/år
Totalareal
1 417 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-12-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Herr Göstas Väg såldes av oss 2018-12-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Herr Göstas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till möjligheternas hus med denna gigantiska och friköpta tomt om hela 1 417 kvm. Huset byggdes på tidigt 20-tal med tidstypiska detaljer som stora rum, generös takhöjd, hel källare och vind. Kök finns på både entréplanet och ovanvåningen så möjlighet till extra sovrum finns. Den mycket rymliga salen på entréplan har fönster i två väderstreck och utgång till en ljus veranda. Väl på ovanvåningen ligger ett lika generöst rum med utgång till terrass med vidsträckt vy över området. Badrum finns på alla 3 våningsplan. Enligt originalritningen fanns det öppen spis på både entréplan och ovanvåning. Beträffande möjligheterna till avstyckning hänvisas till den rådande detaljplanen. Här ges en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på denna rymliga och anrika villa belägen på en av de största tomterna i området.

Huset är beläget nära Älvsjö naturreservat där du finner flera motionsspår och grönskande natur och småsjöar. För ett stort utbud av affärer, matbutiker och restauranger ligger Älvsjö centrum ca 1,2 km bort. För varma sommardagar kan du svalka dig nere vid Långsjöbadet och trevliga Casa del Lago en kort cykeltur bort. Om det inte skulle räcka så kan du besöka populära Långbro Värdshus för måltider av högsta kvalité.

Varmt välkommen till årets kanske bästa julklapp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration