Isbergavägen 7B

Isbergavägen 7B

Slutpris

6 410 000 kr


Herrängen-Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

Isbergavägen 7B


Slutpris
6 410 000 kr

Herrängen-Älvsjö— Älvsjö— Stockholm

Exklusivt och modernt parhus i tre våningsplan med takterrass och uteplats åt väster

Exklusivt parhus i tre våningsplan med två underbara terrasser varav den större ligger på taket med härlig eftermiddags- och kvällssol och den mindre på markplan i samma solriktning. Ett modernt boende i absolut toppklass!

Huset har hela fem rum och kök och ett större förråd på plan tre. Uppvärmning via en kostnadseffektiv frånluftsvärmepump där hela bottenvåningen värms upp via vattenburen golvvärme. Utöver detta bjuder huset på ett ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två riktningar och utgång till uteplatsen. Här finns även en mysig braskamin som sprider värme i hela huset. På uteplatsen kan du grilla och umgås med familjen helt i fred.

Köket erbjuder generösa arbetsytor, påkostade material, gott om förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rejäla och fräscha badrum med golvvärme, varav det nedre är utrustat med dusch och tvättstuga och det övre med bubbelbadkar.

Plan två erbjuder tre sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Två av rummen på detta plan har vackra ljusinsläpp från flera håll. För ytterligare sociala ytor finns ett allrum på plan tre som idag används som ett fjärde sovrum. Härifrån når man takterrassen.

Mycket stabil och god ekonomi i föreningen. För den miljömedvetne finns här även en laddstolpe per hushåll för elbil.

Här bor man med en genomgående hög och komfortabel standard utan att slippa de underhåll som är förknippade med en friköpt fastighet/radhus.

I området ligger flera populära skolor som t.ex Herrängens skola, Johan Skytteskolan och Långbrodalsskolan samt flera förskolor. För den aktiva familjen finns ytor för fotboll, basket, tennis och BMX-cykel på kort avstånd.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj med ett lugnt läge i omtyckta Herrängen med gångavstånd till Fruängen centrum där du finner T-bana, flera affärer, matbutiker och restauranger samt gym. Åt andra hållet ligger Långsjön där du kan svalka dig varma sommardagar och ett längre stenkast bort ligger Långbro Park för trevlig och lekfull parkmiljö och det omtyckta värdshuset. Bussförbindelser till Älvsjö centrum och pendeltåg finns runt hörnet.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
125/18 kvm
Avgift
4 988 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-11

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna parhus på Isbergavägen såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Isbergavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.