Johan Skyttes Väg 209 B

Johan Skyttes Väg 209 B

Slutpris

3 900 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes Väg 209 B


Slutpris
3 900 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Genomgående tvåa (möjlig 3:a) med stor grönskande uteplats och privat parkering!

Möjlig trea - Radhuskänsla - Stor uteplats i västläge - Egen parkering inkluderat i avgiften!

Genomgående tvåa (möjlig 3:a) med stor grönskande uteplats och privat parkering!
Här välkomnas ni av en välplanerad och luftig bostad med stora fönsterpartier som ger mycket ljus till alla rum och med gott om sociala ytor. Stor terrass att njuta av i perfekt solläge omgiven av grönska i ett lugnt bostadsområde. Till bostaden hör en egen parkeringsplats precis utanför dörren som är inkluderat i den redan låga avgiften. Ljus och välplanerad tvåa som enkelt kan omvandlas till 3 rum med stor och grönskande uteplats i soligt västläge, skyddat från insyn. Uteplatsen har gott om plats för mysiga loungemöbler, matgrupp och grill för sommarens härligaste dagar. Optimalt planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om förvaring.
Modernt med fräscha ytskikt och generösa fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för både matplats och soffa med tv-möbel. Det luftiga och funktionella köket har bland annat full kyl och frys samt gott om förvaring i både över- och underskåp, diskmaskin finns. Stort sovrum med suverän förvaring i Walk-in-closeth (klädkammare) och plats för stor dubbelsäng. Helkaklat badrum i vitt med både tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med anslutning till klädkammare/walk-in-closeth.

Äkta förening som äger marken.
23 lägenheter med bostadsrätt.
Byggår 2008
Tillhörande förråd.
Förråd finns för cykel och barnvagn

Optimalt läge med gångavstånd på ca 4 min till pendeltågstationen och Älvsjö torg. På torget hittar man både matbutiker samt restauranger. Med pendeltåget tar du dig till Centralen på ca 9 minuter. I närheten finns även förskolor och skolor.

Välkomna på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 739 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
0 av 2
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.