Johan Skyttes Väg 340, 1 tr

Johan Skyttes Väg 340, 1 tr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes Väg 340, 1 trLångbro Park— Älvsjö— Stockholm

Välkomna till denna ljusa och luftiga fyra med balkong i soligt sydväst. Denna bostad är belägen i populära Långbro parks senast färdigställda hus från 2015 i förening där det sällan säljs. Här bor du i en genomgående modern och trevligt planerad lägenhet med ljusa materialval och goda förvaringsytor. Bostaden disponeras med rymligt vardagsrum och kök i anslutning till den intilliggande matplatsen som rymmer många sittande. Det fullutrustade köket erbjuder förutom en stor maskinpark, även goda arbets- och förvaringsytor. Vidare erbjuds tre sovrum där det ena angränsar till en rymlig klädkammare/förråd, vilken även har en separat entré. Bostaden ger lyxen till två badrum, där det större erbjuder badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt det andra badrummet som är utrustat med dusch. Här har ni den perfekta familjelägenheten som blir unik i sitt slag med de två badrummen och även dubbla entréer, perfekt för tonåringen eller för den som vill hyra ut ett rum.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som sällan är till salu.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
6 179 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-06

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2023-04-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering
Daniel Holmqvist
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad