Kavelbrovägen 2, 1 tr

Kavelbrovägen 2, 1 tr

Slutpris

5 600 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Kavelbrovägen 2, 1 tr


Slutpris
5 600 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

En drömlik 4:a i en av Långbro parks populära seniorföreningar - Här väntar ditt nya drömhem!

Välkommen till denna rymliga och trevliga 4:a i en av Långbro parks mest eftertraktade 55+ boenden Brf Rönnallén, där åldern inte är något annat än en siffra och livet är på topp! Med hissen som tar dig upp till den första våningen, välkomnas du till ett modernt och komfortabelt boende som är utformat för att göra varje dag till en glädjekälla.

Boendet i korthet:
-Inglasad stor balkong:
Säsongen spelar ingen roll när du har en rymlig balkong som låter dig njuta av frisk luft och härlig utsikt året runt. Med östläge kan man avnjuta ditt morgonkaffe i morgonsolen eller ta emot vänner på ett bekvämt sätt. På eftermiddagen blir det en svalare tillvaro på balkongen.

-Hög standard:
Här kan du räkna med en bostad som omfattar högsta standard med moderna och välbevarade ytskikt. Det här är hemmet där du enkelt kan flytta in och börja njuta. Lägenheten har fransk balkong i master bedroom.

-Förvaringsutrymmen:
Ordning och reda blir enklare än någonsin med gott om förvaringsutrymmen. Här kan du organisera ditt hem på ditt sätt och ha allt du behöver nära till hands. Även källarförråd tillhandahålls.

-Lummig grönska:
Baksidan av bostaden öppnar upp för en rogivande oas av grönska. Här kan du koppla av och bara njuta av den lugnande känslan av naturen.

-Garage och utomhus p-platser:
Föreningen erbjuder både garage- och utomhusparkering, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att hitta en parkeringsplats. Din bil är alltid bekvämt nära.

Områdesbeskrivning:
Långbro Park är en pärla i Stockholms natur, med sina grönområden och promenadvägar. Här kan du njuta av naturen i alla årstider och skapa minnen som varar livet ut.

Fruängen är ett område som är känt för sitt breda utbud av service och rekreation. Här hittar du allt från shopping och restauranger till härliga parker och fritidsaktiviteter. Att bo här innebär att du har allt du behöver inom räckhåll och kan leva ditt bästa liv.

Detta är chansen att leva bekvämt och njuta av allt som Långbro och Fruängen har att erbjuda. Slå till nu och låt ditt nya kapitel börja i detta fantastiska hem i en livfull och eftertraktad seniorförening!


Välkommen hem!


Boarea
96 kvm
Avgift
6 252 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Kavelbrovägen såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Kavelbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.