Långsjövägen 112

Långsjövägen 112

Slutpris

7 500 000 kr


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Långsjövägen 112


Slutpris
7 500 000 kr

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Med kortare promenadavstånd till underbara Långsjön ligger denna rejäla villa om totalt 237 kvm fördelat på tre plan. Generös takhöjd genom hela huset och genomgående välbevarade parkettgolv i vacker holländskt stil. I huset finner ni fina sällskapsytor så som ett stort vardagsrum med öppen spis som angränsar till matsalen med plats för större sällskap, kök med matplats, bredvid detta ett sovrum, bastu med dusch nere i källaren, två större sovrum på ovanvåningen med potential att bygga ytterligare rum här genom att att bygga ut mot vinden på sidan, därtill finns även en stor källare med flera tänkbara möjligheter. På husets framsida finns utgång till stor, trädäckad altan i soligt söderläge. Den friköpta tomten om 579 kvm är plan och barnvänlig med lätt sluttning på baksidan av huset. På vänster sida av huset finns ett garage med plats för 1 bil och utanför finns uppställningsplats för ytterligare 2 bilar.

På Långsjövägen bor du naturnära med Älvsjöskogens fina promenadvägar och motionsspår nästan inpå knuten. Långsjön erbjuder vackra promenadvägar, strandbad samt skridskoåkning på vintern. För barnen finns dessutom finns en prisbelönt lekpark, "Långsjöparken" bara ett par minuter bort. Områdets bästa livsmedelsbutik (Ica) ligger utmed Svartlösavägen. På cykelavstånd ligger Herrängens gård med café och matservering samt Långbro värdshus i Långbroparken - mycket populärt även bland långväga gäster.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
129/108 kvm
Driftkostnad
50 035 kr/år
Tomtarea
579 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2022-07-29

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Långsjövägen såldes av oss 2022-07-29. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.