Stora kvinns väg 58 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Möjlig mini 3:a i anrika Långbro Park!

Slutpris
3 030 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 766 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlig mini-3:a i Långbro Park! Med den stora balkongen vänd mot parkens härliga grönska finner du här en generös tvåa som enkelt kan göras om till en effektiv, liten trea. Här bor du med kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. Ett rymligt sovrum med flera garderober och gott om plats för dubbelsängen samt ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Du som har bil kan njuta av lyxen att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern. Här bor man med modern och komfortabel standard samt ett centralt och fint läge i parken, nära till populära Långbro värdshus och t-banan i Fruängens centrum.

Varmt välkommen hem

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.