Stora Kvinns Väg 78

Stora Kvinns Väg 78

Slutpris

5 700 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 78


Slutpris
5 700 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Sekelskiftesfyra i populära Långbro parks ståtligaste fastighet

Sekelskiftesdröm med anor från 1900-talets början är äntligen till salu! Denna härliga fyra ligger i en husets gavlar med fönster i tre väderstreck och vacker utsikt in mot Långbro park.

Här erbjuds luftiga och ljusa ytor för hela familjen med en imponerande takhöjd om ca 3,7 meter, vackra spröjsade fönster och tidstypiska djupa fönsternischer. Tre riktiga sovrum varav ett har ett praktiskt loft för att få undan sängen.

Mycket stilfullt och nyrenoverat kök av högre standard från Marbodal med alla vitvaror från Neff. Här får du vita blankpolerade bänkskivor i kvartskomposit, egen vinkyl, dimbar belysning och köksskåp hela vägen upp för att förenkla städningen. För att nå de högre skåpen finns här en special smiden stege att kroka på.

Huset uppfördes från början år 1909 och totalrenoverades 2002 och ger dig ett moderniserat boende i vacker sekelskiftesanda.

Stabil och bra förening där TV och bredband ingår i avgiften, bergvärme installerad 2016. Trevliga gemensamhetsutrymmen som festlokal och relaxavdelning med bastu i fastigheten. P-plats med el finns att hyra för endast 350 kr/mån.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen med utsikt över trädtopparna, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som inte är ute på marknaden alltför ofta.

Välkommen hem!


Boarea
86 kvm
Avgift
5 567 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.