Stora Kvinns Väg 78 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Sekelskiftesfyra i populära Långbro parks ståtligaste fastighet

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 567 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftesdröm med anor från 1900-talets början är äntligen till salu! Denna härliga fyra ligger i en husets gavlar med fönster i tre väderstreck och vacker utsikt in mot Långbro park.

Här erbjuds luftiga och ljusa ytor för hela familjen med en imponerande takhöjd om ca 3,7 meter, vackra spröjsade fönster och tidstypiska djupa fönsternischer. Tre riktiga sovrum varav ett har ett praktiskt loft för att få undan sängen.

Mycket stilfullt och nyrenoverat kök av högre standard från Marbodal med alla vitvaror från Neff. Här får du vita blankpolerade bänkskivor i kvartskomposit, egen vinkyl, dimbar belysning och köksskåp hela vägen upp för att förenkla städningen. För att nå de högre skåpen finns här en special smiden stege att kroka på.

Huset uppfördes från början år 1909 och totalrenoverades 2002 och ger dig ett moderniserat boende i vacker sekelskiftesanda.

Stabil och bra förening där TV och bredband ingår i avgiften, bergvärme installerad 2016. Trevliga gemensamhetsutrymmen som festlokal och relaxavdelning med bastu i fastigheten. P-plats med el finns att hyra för endast 350 kr/mån.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen med utsikt över trädtopparna, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som inte är ute på marknaden alltför ofta.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.