Arholma södra byväg 2 / Arholma / Norrtälje

Arholma- sekelskifteshus

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
18 400 kr/år
Tomtarea
923 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Arholma Södra Byväg såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Arholma samt även på Arholma Södra Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arholma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle att förvärva ett hus som ligger mitt i den gamla byn på Arholma. Här ligger husen tätt nedanför Kvarnberget och kyrkan och är omgivna av en levande kulturbygd. Huset tillhör en av de gamla gårdarna från 1800-talet och som senare byggdes till under sekelskiftet när gården var en av många pensionat på ön. Bostadshuset är i två våningar om 120 kvm med stora rum och gammal härlig känsla från den svunna tiden. Blandningen av grönska och närhet till havet bildar en charmig skärgårdsmiljö. Med en veranda och balkong mot söder ges möjlighet till avkoppling och mycket sol. En verklig idyll att vistas i.

Till fastigheten finns också möjlighet till brygga med båtplats och sjöbod i Gotthem ca 1 km.

Arholma, ö i Roslagen, ligger drygt 25 km nordost om Norrtälje. Arholma trafikeras med Waxholmsbåt från Stockholm samt passbåt från Simpnäs, dit man även kommer med SL buss från Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.