Rusthållarvägen 127 / Bagarmossen / STOCKHOLM

Välplanerad 2:a högst upp med balkong - Skapa ditt drömboende!

Slutpris
2 670 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 831 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och ljus lägenhet högst upp i huset. Med väl avvägda rum, balkong i söder, stort och lättarbetet kök samt tilltaget badrum finns här alla förutsättningar för att skapa ert drömboende. Här bor ni i en stabil och välskött förening som bland annat erbjuder hyra av övernattningslägenhet och föreningslokal till alla medlemmar.

Populära Bagarmossen är ett lugnt och trivsamt område med nära anslutning till tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 10 min. Förutom god service och utmärkt kommunikation så erbjuds här friluftsliv och möjligheten till aktiviteter året med Nackareservatet som nära granne några minuters promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration