Harpsundsvägen 80a

Harpsundsvägen 80a


Högdalen— Bandhagen— Stockholm

Harpsundsvägen 80aHögdalen— Bandhagen— Stockholm

Acceptpris - 3:a som kan nyttjas som 4:a - Hiss och garage - Granne med centrum & t-banan!

Acceptpris - Först till kvarn*! Tillträde flexibelt.

Stor tre/fyra i grönvita husen vid Högdalens centrum nu till salu! Här kan man nyttja det extra halvrummet också som ett fjärde rum. Stor öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett avgränsat av ett snyggt halvöppet barkök. Rymligt badrum med alla faciliteter. Balkong i sydostläge med plats för utegrupp, gott om växter och grönt.

De stora fönsterpartierna i lägenheten gör att det blir väldigt ljust och luftigt. I samma hus finns föreningens egna parkeringsgarage - ta hissen från bilen rätt upp! Föreningen har också tvättstuga och en trevlig innergård. Husen är belägna närmast t-banan och Högdalens pulserande centrum med såväl goda hamburgare, fiskaffär och restauranger, livsmedelsaffärer och gott om butiker. Högdalens vackra badhus har öppnat igen efter omfattande renovering. Närheten till High Valley Park och Bandängen uppskattas också av såväl stora som små. Resan från Högdalen till city tar ca 20 minuter.

Välkommen på visning av denna trevliga 3:a som kan nyttjas som en 4:a. Välkommen till "High valley"!

* Observera att budgivning uppåt eller nedåt alltid kan ske även om acceptpris tillämpas.


Boarea
82 kvm
Avgift
6 393 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Harpsundsvägen såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Harpsundsvägen.

Boka värdering
Fredrik Notini
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad