Stjärnsundsgatan 7

Stjärnsundsgatan 7

Slutpris

2 875 000 kr


Hagsätra - Ormkärr— Bandhagen— Stockholm

Stjärnsundsgatan 7


Slutpris
2 875 000 kr

Hagsätra - Ormkärr— Bandhagen— Stockholm

Exemplariskt planerad & ljus 4:a med balkong i bästa sydvästläge!

Välkomna till en exemplariskt välplanerad 4:a om 88,5 kvm med balkong och ljusinsläpp från tre väderstreck!

Lägenheten har fantastiskt luftig och social känsla med såväl fina sällskapsytor som bra förvaringsmöjligheter. Det stora och lättmöblerade vardagsrummet bjuder in till umgänge och därifrån når du den härliga balkongen med sol från mitt på dagen ända fram till sen kväll. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och matplats för 4-5 personer. Bevarad och tidstypisk glasvägg som skiljer köket från vardagsrummet. Tre sovrum, varav ett större med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Insynskyddad utsikt mot grönska. Det andra är även det relativt stort med plats för större säng och med tillhörande klädkammare/ förråd som idag disponeras som en snickarbod. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Gott om förvaring i denna lägenhet via flertalet platsbyggda garderober och klädkammare.

Här bor ni i en välskött och skuldfri (!) förening. Föreningens medlemmar erbjuds tillgång till hobbyrum, snickeri, vävstuga, samlingslokal, nyrenoverad bastu och gym. En aktiv odlingsförening som erbjuder stadsodling på gemensamma ytor.

Barnvänligt och lugnt område med mycket grönska och lekplatser omkring. Centralt belägen men ändå avskilt och privat. Närhet till Parkleken Stacken samt populära Ormkärrsskolan. Goda kommunikationsmöjligheter genom buss utanför dörren som tar er till Älvsjö/ Högdalen/ Hökarängen. 7 min promenad till t-bana (Hagsätra) och 15 min till pendeltåg (Stuvsta). Cykelavstånd (ca 10 min) till omtalade Långsjön.

Välkomna på visning!


Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 646 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-06

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Stjärnsundsgatan såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Stjärnsundsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.