Sök Meny
Såld

Norrtälje / Bergshamra / Bergshamravägen 28

Stor villa på utmärkt läge i Bergshamra!

Välkommen till denna stora välplanerade villa på utmärkt läge i Bergshamra. Huset erbjuder stora sällskapsytor, många sovrum , stor härlig altan med inglasat uterum i söderläge. Stort dubbelgarage med två automatiska dörrar samt stor förrådsdel. Källarvåningen lämpar sig bra för den egna företagaren med stora ytor och egen ingång. Plan och praktiskt tomt som är vackert inramad av en häck.
I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Området har vacker natur och du har nära till både skog och hav. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Bergshamra
Bergshamravägen 28
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea/biarea: 115/115 kvm
Driftkostnad: 37 071 kr/år
Tomtarea: 1221 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Bergshamravägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!