Bergshamravägen 28

Bergshamravägen 28

Slutpris

3 000 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Bergshamravägen 28


Slutpris
3 000 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Stor villa på utmärkt läge i Bergshamra!

Välkommen till denna stora välplanerade villa på utmärkt läge i Bergshamra. Huset erbjuder stora sällskapsytor, många sovrum , stor härlig altan med inglasat uterum i söderläge. Stort dubbelgarage med två automatiska dörrar samt stor förrådsdel. Källarvåningen lämpar sig bra för den egna företagaren med stora ytor och egen ingång. Plan och praktiskt tomt som är vackert inramad av en häck.
I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Området har vacker natur och du har nära till både skog och hav. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
37 071 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-05-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på bergshamravägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på bergshamravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.