Bergshamravägen 28 / Bergshamra / Norrtälje

Stor villa på utmärkt läge i Bergshamra!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
37 071 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergshamravägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Bergshamravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora välplanerade villa på utmärkt läge i Bergshamra. Huset erbjuder stora sällskapsytor, många sovrum , stor härlig altan med inglasat uterum i söderläge. Stort dubbelgarage med två automatiska dörrar samt stor förrådsdel. Källarvåningen lämpar sig bra för den egna företagaren med stora ytor och egen ingång. Plan och praktiskt tomt som är vackert inramad av en häck.
I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Området har vacker natur och du har nära till både skog och hav. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration