Gärdsnäs Högholmen 3

Gärdsnäs Högholmen 3

Slutpris

8 475 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Gärdsnäs Högholmen 3


Slutpris
8 475 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Här, på vackra Högholmen, finns nu ett riktigt paradis till salu. Här känner du havets varma bris och kan njuta av Roslagens vackra skärgård. Parkera bilen i Gärdsnäs och gå till båtplatsen för att lägga ut mot en trivsam vistelse. Endast 5 minuters båttur tar dig till resans mål. Att angöra den nya bryggan (2021) som ligger i väderskyddat sydvästläge och ta sig upp mot det röda smakfulla huset ger ro för själen. Att dessutom ha äkta sjötomt med eget vatten åt både syd och nord hör inte till vanligheterna då tomten sträcker sig tvärs över ön vilket gör att du kan följa solens strålar från morgon till kväll. På Högholmen finns tre fastigheter som tillsammans äger resten av ön samt ett stort vattenområde på totalt över 200 000 kvm genom samfällighet. För den badsugne finns badklippor som har sol hela dagen under sommaren.

Huset, som byggdes 2008, har en genomtänkt planlösning och samtliga fönster har sjöutsikt. Hela huset har komfortabel elektrisk golvvärme och håller åretruntstandard. Stora fönsterpartier i sydväst som suddar ut gränsen mellan ute och inne från det stora allrummet om ca 45 kvm, här bjuds på ett vackert ljusflöde och den rymliga känslan förstärks av att det är öppet till nock. För lite kyligare dagar finns i allrummet, centralt placerat, en stor murad öppen spis. I öppen planlösning mot allrummet finns det praktiska och snygga arbetsköket med vita snickerier och kraftiga arbetsbänkar i ek. Här finns all utrusning du behöver i det moderna köket. Det finns tre sovrum där alla har plats för dubbelsäng och två av dom har öppet till nock vilket ger en vacker rymd. Väl tilltaget badrum med kakel och klinker på väggar och golv, duschhörna i glas, handfat med kommod som ger bra förvaring samt en lättskött förbränningstoalett. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Befinner man sig på en så vacker plats som denna vill du kunna njuta av den svenska sommaren ordentligt och huset har därför en stor trädäckad uteplats om ca 100 kvm, här har du ett fantastiskt solläge från soluppgång till kvällssolens ljumma värme. För att än mer förstärka sommarkänslan och för att säkra upp för de regniga dagar som kommer finns ett uterum om ca 24 kvm med plats för både soffgrupp och matgrupp. Tomten har också en stor gräsmatta för både lek och rekreation.

Detta är sannerligen en plats att njuta på. Boka in en plats på visningsbåten redan idag! Varmt välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
16 296 kr/år
Tomtarea
3 074 kvm
Totalareal
4 053 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gärdsnäs Högholmen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Gärdsnäs Högholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.