Horsängsvägen 5

Horsängsvägen 5

Slutpris

3 360 000 kr


Lögla— Bergshamra— Norrtälje

Horsängsvägen 5


Slutpris
3 360 000 kr

Lögla— Bergshamra— Norrtälje

Fritidshus med fantastisk och rogivande sjöutsikt!

Fritidshus med fantastisk utsikt över rogivande äng och sjöutsikt.

Välkommen till Lögla och detta välplanerade fritidshus med vacker havsutsikt i bästa söderläge.

Här kan du i lugn och ro se ut över den skimrande Västerfjärden där kryssningsfartygen skymtar i Furuslundsleden bortom Ängsö Nationalpark.

Lögla är beläget på en halvö i havsbandet en timmes bilresa från Stockholm. Områdes har en allmänning runt hela halvön med en stig som följer vattnet runt hela halvön. Otroligt rogivande promenad.
Området erbjuder sköna bad, härliga promenader, bär- och svampplockning och mycket mer. En bom med kod leder till låg trafik och hög säkerhet.

Huset har en funktionell hall med klädhängare och inbyggd garderob. Ett rymligt, socialt och öppet vardagsrum, tre sovrum, ett badrum samt kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet och utgång till den stora altanen i söder.
Från vardagsrummet kan du njuta av en härlig havsutsikt.
Tomten är 1 920 kvadratmeter och innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora, underbara, ljusa terrass, som nås från vardagsrummet och ett av sovrummen, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Samfälligheten är stabil, välskött och aktiv med gemensamma aktiviteter. Dessutom finns gemensamma mötesplatser såsom fotbollsplanen, boulebanan, badplatserna, varav ett långgrunt barnbad med sandstrand, och grillplats.
Till fastigheten hör två båtplatser.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
10 774 kr/år
Tomtarea
1 920 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Horsängsvägen såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Horsängsvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.