Månstigen 10

Månstigen 10

Slutpris

1 150 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Månstigen 10


Slutpris
1 150 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Fantastiskt fritidshus med kort promenad till populär badsjö!

Välkommen till ett charmigt hus med ett ogenerat läge i natursköna Issjö. Här bor du med kort promenad till populära sjön Länna kyrksjö. Här har samfälligheten bad- och båtplats. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av en ljus och hemtrevlig atmosfär. Generösa fönsterpartier som ger ett trivsamt ljusinsläpp, från huset blickar man ut mot trädgårdens gräsytor och berg-i-dagen. Huset har en uteplats under tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån finns utgång till trädgården. Fastigheten ligger ca 1 timme från Stockholm. Till samhället Bergshamra är det endast ca 5 km och där finner du matbutik, pizzeria skola och förskola Till Norrtälje är det ca 16 km.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
21 300 kr/år
Tomtarea
2 121 kvm
Såld
2018-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.