Tallholmsvägen 15

Tallholmsvägen 15

Slutpris

1 900 000 kr


Marum— Björkö— Norrtälje

Tallholmsvägen 15


Slutpris
1 900 000 kr

Marum— Björkö— Norrtälje

Välvårdat och vinterbonat

Välkommen till detta välvårdade och vinterbonade fritidshus om 84 kvm på en öppen och solig trädgårdstomt om 2 381 kvm lugnt belägen på en återvändsgata med gångstig till det vackra badet i Marum.

Det stora välskötta huset har underhållits löpande och har en öppen generös planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum. Här finns även ett badrum med förbränningstoalett, dusch handfat och tvättmaskin, välutrustat kök, härligt uterum i söder, stort sovrum med garderobsvägg och en hall med massor av förvaring. På tomten finns även ett välordnat gästhus om ca 25 kvm, en friggebod om 10 kvm en snickarbod om 15 kvm, förråd samt carport.

Den stora öppna och soliga tomten ligger lugnt belägen långt in på återvändsgata och bjuder på stora gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar med vackert blommande buskar och prydnadsträd. Från tomten når man enkelt den fina sandstranden bara 550 m bort via en stig i slutet av gatan. Möjlighet till båtplats i föreningens fina och skyddade båthamn ca 1 km från huset.

Marum är ett etablerat fritidsområde med fotbollsplan, båthamn, vacker havsstrand och fina promenadvägar. Från huset är det ca 650 m till SLbuss636 mot Stockholm/Norrtälje, 9 km till åretruntöppna Väddö backa affär och ca 7 km till Östersjö brygga som trafikeras av Waxholmsbolaget.

Välkommen till Marum!


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
21 962 kr/år
Tomtarea
2 381 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-08-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tallholmsvägen såldes av oss 2022-08-12. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Tallholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.