Björkudden 120

Björkudden 120

Slutpris

3 100 000 kr


Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden 120


Slutpris
3 100 000 kr

Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden - välskött fritidshus för åretruntbruk med möjligheter

Välkommen till ett trevligt och välskött fritidshus med sjöglimt i väster för åretruntbruk. Du bor i en lugn miljö med härlig utsikt ut mot ängarna i väster. Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Boningshuset har en öppen planlösning med kök och matplats som sedan är helt öppet mot vardagsrummet som bjuder in till sociala stunder. Stora fönsterpartier mot väster ända upp till taknocken ger mycket ljus till rummet Här finns även en täljstenskamin som värmer skönt lite kallare dagar. I anslutning till vardagsrummet finns även ett matrum med plats för det större sällskapet. Bägge rummen har utgång till den stora härliga och insynsskyddade altanen mot i väster. Huset har också 2 sovrum på entréplanet samt ett badrum.

Under hela huset har man en fin källare som idag har ett sovrum, tvättstuga, verkstad och flertalet förråd. Här finns många möjligheter att inreda efter sin egen fantasi.

Tomt med gräsmattor och grusgångar som kombinerats med perenner och träd till en vacker helhet. På fastigheten finns även 2 förråd.

En mycket välskött fastighet med bra läge.

Fastigheten ligger bra i området med 500 m till brygga med båtplats (ingår i fastigheten) och till badplats, större sandstrand, ca 1 km. Till buss (634) som går flera gånger dagligen är det 700 m och till välsorterad livsmedelsaffär ca 1 km och till bilfärja 5 min med bil.

Mer om Blidö finns på: http://www.blido.info/


Boarea/biarea
72/65 kvm
Driftkostnad
21 186 kr/år
Tomtarea
1 965 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Björkudden såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Björkudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.