Stämmarsundsbacken 5

Stämmarsundsbacken 5

Slutpris

5 890 000 kr


Blidö - Stämmarsund— Blidö— Norrtälje

Stämmarsundsbacken 5


Slutpris
5 890 000 kr

Blidö - Stämmarsund— Blidö— Norrtälje

Fint nybyggt året runt boende på pittoreska Bildö med havsutsikt, 50 m från bad & båtplats!

Fint nybyggt året runt boende i 1,5-plan om 107 kvm i entréplan samt 67,6 kvm ovanvåning, totalt 174,6 kvm för den kräsne fritidshus spekulanten med öppen planlösning, fina materialval, kommunalt v/a, fiber, båtplats, kvällssol och ljuvlig havsutsikt ut över vackra Stämmarsund. Här ser du Waxholms båtarna passera i Blidöleden och runt husknuten tar du dig ditt morgondopp och kvällsdopp. Vardagsrum och kök om 52 kvm i öppen planlösning med havsutsikt, två bra sovrum, duschrum med wc, tvättstuga med grovingång, rymlig hall med farstukvist. Möjlighet att inreda och sätta sin egen prägel på ovanvåning om 67,7 kvm som ger 2-4 sovrum, klädkammare, duschrum och allrum med fin utsikt. Soligt trädäck i sydväst där kvällssolen strålar. Huset ligger på en vacker trädgårdstomt uppe på höjden med berghällar, plan gräsmatta och enstaka träd. På tomten finns också ett garage om 20 kvm. En lättskött och bekväm fastighet både för den kräsne fritidshus spekulanten och året runt boende.

Fastigheten ligger på den västra sidan av Blidö vid Ångbåtsbryggan bara 50 meter bort där skärgårdsbåtarna lägger till med bad- och båtplats som ligger skyddat med segelbåtsdjup. SL-buss 150 meter från huset med flera avgångar dagligen. Lätt att ta sig till Blidö med bil, buss, Waxholmsbåt eller egen båt. Alldeles i närheten ligger Blidö Värdshus och Blidö Hamnkrog som har en trevlig restaurang, boende och gästhamn. På ön finns också året runt öppen ICA Blidö som bl.a. är apoteks- och systembolagsombud 1,5 kilometer bort. På gångavstånd ca tre kilometer ligger omtyckta Blidö Bio och vackra Blidö kyrka.

Blidö är en attraktiv ö med bageri/café, sjökrog, många fina badstränder och klippbad, naturreservat, vårdcentral, yogastudio och mycket mer. Med egen båt når man Själbottna-Östra Lagnö naturreservat eller öar som Tistronskäret med klippbad i alla väderstreck. Från Ångbåtsbryggan kan man inte bara pendla till Stockholm. Här kan man bekvämt göra utflykter med skärgårdsbåtarna till exempelvis Norröra (Saltkråkan), Svartlöga och pittoreska Rödlöga eller till Ängsö Nationalpark. I närområdet finns vidsträckta skogsområden med vacker hällmarkstallskog, och gott om bär och svamp. På Blidö finns många fina promenadvägar och cykelturer. Fin barnvänlig badstrand och badbrygga vid Björkudden på cykelavstånd ca tre kilometer bort.

Ett boende med skärgårdsliv, livskvalité och det bästa som Roslagens skärgård har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
107/67,6 kvm
Driftkostnad
25 040 kr/år
Tomtarea
1 054 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-10-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stämmarsundsbacken såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Stämmarsundsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.