Tärngrundsvägen 8 / Blidö / Norrtälje

Bo i skärgården med stil

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
12 500 kr/år
Tomtarea
1 115 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE OXHALSÖ 2:894
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna tomt på Tärngrundsvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Tärngrundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blidö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt boende i toppklass på populära Blidö i Roslagens skärgård. Här möts det lugna skärgårdslivet med alla dom moderna krav man ställer på sitt boende. En genomgående hög standard med smakfulla materialval och en planlösning som tilltalar och bjuder in till umgänge. Vackert ljusflöde genom de stora fönsterna som går från golv till tak i vardagsrumsdelen som sitter samman med köket. Via dessa glaspartier når du också den härliga altanen genom skjutdörrar. Här är det lätt att njuta och de vackra omgivningarna kommer garanterat ge dig många fina sommarminnen i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Blidö

Med närhet till fastlandet har Blidö länge varit ett av Roslagens populära sommarparadis.

Nöjen

På ön finns Blidö Hamnkrog som erbjuder musikevent, bröllop och konferenser. För de vardagliga tillfällena finns en fin restaurang med en härlig lunch och a la carte meny. Hamnkrogen har ett modernt vandrarhem med god service samt bastu. En mindre ICA butik finns på ön där man kan handla goda saker att laga till hemmakvällen. Blidö har en egen biograf med aktuella filmer som visas. Lokalen går även att bokas för evenemang efter behag. Vidare på ön finns ytterligare ett vandrarhem att hyra sovplats på. Blidö House Archipelago är ett hus med fina omdömen där man kan hyra hela huset med plats upp till 10 personer.

Natur

Fin skärgårdsmiljö med anslutning till Östersjön. Blidö erbjuder vacker natur som lockar många att besöka den fina ön. Här finns öppna fält och gröna skogar som bidrar till den härliga miljön. På ön behöver man aldrig oroa sig för att ha långt till ett kvällsdopp. Hav, insjöar och vikar finns lättillgängligt överallt på ön.

Kommunikation

Med närhet till fastlandet är det lätt att ta sig till Blidö med båt, bil eller buss. Bilfärjan har avgångar varje halvtimme och har man privat båt är det smidigt att ta sig över på egen hand. Från Furusund tar en bilresa in till Norrtälje ca 30 minuter och bilresan till Danderyds sjukhus tar ca en timme.

Furusund

En kort resa med bilfärja tar dig över till Furusund. Där finns en fin gästhamn där man kan lägga till om man tar sig dit med egen båt. På Furusund finns shopping av olika livsmedel och dagligvaror samt ett stort plantage. Furusunds Värdshus är ett populärt resmål med hög standard. Här erbjuds hotell, konferens, jacuzzi, bastuflotte, fin restaurang, musik mm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.