Stenbockens gata 110 / Brandbergen / Haninge

Bekväm 2:a med utsökt läge!

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 832 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 tr / BV
Såld
2018-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenbockens Gata såldes av oss 2018-03-20. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Stenbockens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kan detta vara Brandbergens mest välvårdade lägenhet? Sedan 1976 har nuvarande ägare med omsorg bott i denna rymliga 2:a som tack vare souterrängbyggnad nås från entréplan men har balkongen 1 tr upp. Bostaden andas tidstypisk retro med vackra tapeter och fina, välvårdade golv med en ursprungsparkett så välvårdad så du nästan kan spegla dig i den. Köket och samtliga garderober i hallen har fått ett ansiktslyft där gamla luckor har bytts ut mot nya vitlackade och till lägenheten hör ett förråd (rum) om ca 6 kvm med helt egen ingång och är belägen strax under bostaden där även en av föreningens många tvättstugor finns.
Denna extremt stora 2:a disponerar över 69 kvm och inkluderat en stor klädkammare. Generösa ytor erbjuds i kök, sovrum och vardagsrum som har en utgång till balkong med fri utsikt mot sydväst och eftermiddagssol.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a bowlinghall och biograf. Sommartid finns utomhusbassäng och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns endast 50 meter bort med regelbunden trafik till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar. Haninge Centrum beläget 2 km bort erbjuder såväl ett stort serviceutbud som pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 100 m bort från bostaden.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration